Providus Bank Entry Level Past Questions and Answers

Obtain legit and up to date Providus bank entry level past questions and answers on this page. Here you will find relevant information about Providus bank entry level recruitment past questions. Entry level interview exam at Providus bank is very competitive as so many candidates apply for jobs and also take Providus bank aptitude test. To brace yourself up and become fully prepared for the exams, you really need Providus bank entry level interview past questions. This material will help you succeed and pass the job aptitude test with a high mark so to say.

Providus Bank Entry Level Past Questions

Are you up to the task or you need to do more in order to succeed in the forth coming exam? At this time, it is very mandatory for you to step up the game by fully being prepared for the exams. I trust securing this job is important to you? In that case, I am recommending Providus bank entry level exam past questions and answers. On this page you will also find Providus bank entry level aptitude test past questions.

Free Providus Bank Entry Level Past Questions

  1. Mr Willie likes to smoke cigars, but he cannot afford cigars so he puts five (5) stubs (which he finds) together to make one full cigar. One day Mr Willie was lucky to get 25 stubs extra. How many cigars could he smoke (maximum number)?
    A. 5
    B. 6
    C. 7
    D. 8
    E. 4
    2. 600 ladies and 400 guys belong to a choreography group. What are the chances that a person chosen to represent the group in the dance is a lady?
    A. 2/3
    B. 1/1,000
    C. 3/5
    D. 3/2
    E. 1/600
    3. Complete the sequence in the series: 213, 426, ____, 852, 1065, 1278 .
    A. 578
    B. 621
    C. 639
    D. 669
    E. 701
    4. Bea can paint a house three times faster than Alice can paint a house. If, working together, it takes Alice and Bea 24 hours to paint a house, then how many hours will it take Bea to paint a house alone?
    A. 28
    B. 30
    C. 32
    D. 36
    5. What percent of 15 is 15 percent of 1?
    A. 0.001
    B. 0.01
    C. 0.1
    D. 1
    6. What is the number of triangles in an octagon?
    A. 326
    B. 120
    C. 56
    D. 180
    E. cannot be determined
    7. If a sum of money compounded annually amounts to thrice itself in 3 years. In how many years will it become 9 times itself?
    A. 4 years
    B. 5 years
    C. 6 years
    D. 7 years
    E. 8 years
    8. A painting job can be completed by 7 painters in 50 days. If 21 more painters join the team 10 days after starting work on the job, how many more days are required to complete the job?
    A. 6 days
    B. 8 days
    C. 10 days
    D. 12 days
    E. 14 days
    9. The monthly incomes of Ada and Betty are in the ratio 4 :5, their expenses are in the ratio 5 : 6. If Ada saves 25 naira per month and Betty saves 50 naira per month, what are their respective incomes?
    A. 400 naira and 500 naira
    B. 240 naira and 300 naira
    C. 320 naira and 400 naira
    D. 440 naira and 550 naira
    E. 110 naira and 220 naira
    10. A bank department employs 2800 people of whom 70 percent are cash officers and one-fourth are marketing officers. The number of employees in the bank who are neither cash officers nor marketing officers is ______.
    A. 235
    B. 250
    C. 140
    D. 155
    E. 160

Free Providus Bank Entry Level Quantitative Reasoning Questions

  1. A salesperson works 50 weeks each year and makes an average (arithmetic mean ) of 100 sales per week. If each sale is worth an average (arithmetic mean) of N1,000, then what is the total value of sales made by the salesperson in a year?
    A. N50,000
    B. N100,000
    C. N500,000
    D. N1,000,000
    E. N5,000,000
    2. The price of a product is reduced by 30%. By what percentage should it be increased to make it 100%?
    A. 38.758%
    B. 42.857%
    C. 62%
    D. 70%
    E. None of the above
    3. Five years ago, Sharon’s age was three times that of Sommy. Ten years ago, Sharon’s age was one half that of Ela. If E represents Ela’s current age, which of the following represents Sommy’s current age?
    A. E/6 + 5
    B. 2E
    C. (E – 10)/3
    D. 3E – 5
    E. None of the above
    4. Diki likes blueberries and apples. She puts bananas, apples, oranges, cherries, and blueberries into a basket. There are 36 fruits in the basket. There are 7 bananas, 4 apples, 11 oranges, 8 cherries, and the rest blueberries. What is Diki’s chance of picking out a fruit that she likes?
    A. 1/6
    B. 18/5
    C. 5/18
    D. 1/9
    5. A portion of $7200 is invested at a 4% annual return, while the remainder is invested at a 5% annual return. If the annual income from both portions is the same, what is the total income from the two investments?
    A. $160
    B. $320
    C. $400
    D. $720
    E. None of the above

Free Providus Bank Entry Level Logical Reasoning Questions

  1. If it takes 5 minutes to boil one egg, how minutes will it take to boil 10 eggs?
    A. 2 minutes
    B. 5 minutes
    C. 50 minutes
    D. 55 minutes
    E. Insufficient data
    2. Johnny’s mother had four children. The first was April, the second was May, and the third was June. What was the name of her fourth child?
    A. July
    B. August
    C. Johnny
    D. September
    E. October
    3. How many apples would you have if you took two apples from three apples?
    A. 3 apples
    B. 2 apples
    C. 1 apple
    D. 0
    E. None of the above
    4. How many of each kind of animals did Moses take into the ark?
    A. 2
    B. 3
    C. 4
    D. 5
    E. None
    5. You have the misfortune to own an unreliable clock. This one loses exactly 24 minutes every hour. It is now showing 3:00am, and you know that it was correct at midnight, when you set it. If the clock stopped 1 hour ago, what is the correct time now
    A. 6.00am
    B. 5.00am
    C. 4.36am
    D. 4.30am
    E. 3.36am

Free Providus Bank Entry Level General Knowledge Questions

  1. The first African country to introduce E-passport was
    (a) South-Africa
    (b) Ghana
    (c) Liberia
    (d) Nigeria
    2. The Northern and Southern protectorate was amalgamated in
    (a) 1914
    (b) 1919
    (c) 1921
    (d) 1900
    3. The first Military coup de’tat in Nigeria was in
    (a) 1964
    (b) 1966
    (c) 1960
    (d) 1999
    4. The national youth service corp was established in
    (a) 1960
    (b) 1973
    (c) 1980
    (d) 1997
    5. African consist of how many countries
    (a) 54
    (b) 55
    (c) 60
    (d) 70

Free Providus Bank Entry Level English Language Questions

From the alternative provided in the question below select the one which is most appropriately completes the sentence:
1. Had he known that it would rain, he ________ his umbrella with him.
A) would have taking
B) was going to take
C) would be taking
D) would have taken
E) would take
2. I gave the book to the library attendant ________ I think works in the evenings
A) whom
B) whose
C) which
D) who
E) of whom
3. The politicians are responsible for the ________ events have taken in this country
A) course
B) curse
C) coarse
D) cause
E) corse
4. Each of the contestants ________ a chance to win
A) has
B) have
C) get
D) gets
E) take
5. I was still sleeping when the national news ________ this morning
A) were broadcast
B) were broadcasted
C) was broadcast
D) was broadcasted
E) were being broadcasted

Free Providus Bank Entry Level Verbal Reasoning Questions

Fill each gap with most appropriate option from the list following the gap
• In moments of serious economic hardship, many people are ______ to turn to God.
(a) Concerned
(b) inclined
(c) disposed
(d) propensed
2. We cannot all wear expensive shoe in situation of __________
(a) Diverent demand and supply
(b) uneven wear and tear
(c) different purchasing power
(d) unpredictable national income
3. The centre – forward was _____________ consequently the goal was not allowed
(a) In an offside position
(b) very well positioned
(c) brilliant player
(d) the captain of the team
4. AIDS is ____ disease that kills slowly but surely
(a) Too much a deadly
(b) Very deadly a
(c) so deadly
(d) such deadly a
5. We had a dull evening because __________
(a) Hardly the talk had begun when the lights went off
(b) hardly had the talk begun when the light went off
(c) the talk had hardly begun when the light had gone out
(d) the lights had hardly gone out when the talk began

Why you really need Providus Bank Entry Level Interview Past Questions

The following are some of the reasons why you need to download the complete past questions for Providus Bank Entry level aptitude test exam.
• You will be guide on the subject areas were the exam questions are being set.
• Correct answers have been provided for each question so you don’t have to go through the stress of having to look for answers again.
• This material will broaden your knowledge of job interview as the exam questions are most times set by companies/organization like Dragnet and Work Force.
• You will be able to efficiently prepare for the upcoming aptitude test exam and also can boost of 70-75% success guarantee.

How to download Providus Bank Entry Level Exam Questions

Are you among the many candidates that will undergo screening aptitude test? If yes, glad you come here to obtain up to date entry level past questions for Providus bank aptitude test. On this page, you will be able to download Providus bank past questions for entry level aptitude test. The price for this PDF material is 2,000 naira only.
Bank Name: Guarantee Trust Bank (GTB)
Account Number: 0523296040
Account Name: JAMES MKPONKEABASI CLEMENT

What to do next after payment has been made for your desired Past Question Papers

After making paying the allotted amount for the past questions you need, quickly send the following to us as a text message or through what.
• Proof of payment (e.g, screenshot of payment receipt).
• Email address and whatsapp number for delivery.
• Depositor’s name.
With the above information, we will be able to verify your payment and also know the medium with which the past question papers will be delivered to you. Once you confirm your payment, the past questions will be delivered to you within 5 minutes.

Assurance of Delivery

We understand how difficult it is to transact online as there are so many scam online lately. We considered this and that’s why we have provided some samples above which are extracted from the complete past question paper. That is to show that your preferred past question paper is available as seen and will be delivered to you immediately.

 

 

Citi Bank Entry Level Past Questions and Answers

Obtain legit and up to date Citi bank entry level past questions and answers on this page. Here you will find relevant information about Citi bank entry level recruitment past questions. Entry level interview exam at Citi bank is very competitive as so many candidates apply for jobs and also take Citi bank aptitude test. To brace yourself up and become fully prepared for the exams, you really need Citi bank entry level interview past questions. This material will help you succeed and pass the job aptitude test with a high mark so to say.

Citi Bank Entry Level Past Questions

Are you up to the task or you need to do more in order to succeed in the forth coming exam? At this time, it is very mandatory for you to step up the game by fully being prepared for the exams. I trust securing this job is important to you? In that case, I am recommending Citi bank entry level exam past questions and answers. On this page you will also find Citi bank entry level aptitude test past questions.

Free Citi Bank Entry Level Past Questions

  1. Mr Willie likes to smoke cigars, but he cannot afford cigars so he puts five (5) stubs (which he finds) together to make one full cigar. One day Mr Willie was lucky to get 25 stubs extra. How many cigars could he smoke (maximum number)?
    A. 5
    B. 6
    C. 7
    D. 8
    E. 4
    2. 600 ladies and 400 guys belong to a choreography group. What are the chances that a person chosen to represent the group in the dance is a lady?
    A. 2/3
    B. 1/1,000
    C. 3/5
    D. 3/2
    E. 1/600
    3. Complete the sequence in the series: 213, 426, ____, 852, 1065, 1278 .
    A. 578
    B. 621
    C. 639
    D. 669
    E. 701
    4. Bea can paint a house three times faster than Alice can paint a house. If, working together, it takes Alice and Bea 24 hours to paint a house, then how many hours will it take Bea to paint a house alone?
    A. 28
    B. 30
    C. 32
    D. 36
    5. What percent of 15 is 15 percent of 1?
    A. 0.001
    B. 0.01
    C. 0.1
    D. 1
    6. What is the number of triangles in an octagon?
    A. 326
    B. 120
    C. 56
    D. 180
    E. cannot be determined
    7. If a sum of money compounded annually amounts to thrice itself in 3 years. In how many years will it become 9 times itself?
    A. 4 years
    B. 5 years
    C. 6 years
    D. 7 years
    E. 8 years
    8. A painting job can be completed by 7 painters in 50 days. If 21 more painters join the team 10 days after starting work on the job, how many more days are required to complete the job?
    A. 6 days
    B. 8 days
    C. 10 days
    D. 12 days
    E. 14 days
    9. The monthly incomes of Ada and Betty are in the ratio 4 :5, their expenses are in the ratio 5 : 6. If Ada saves 25 naira per month and Betty saves 50 naira per month, what are their respective incomes?
    A. 400 naira and 500 naira
    B. 240 naira and 300 naira
    C. 320 naira and 400 naira
    D. 440 naira and 550 naira
    E. 110 naira and 220 naira
    10. A bank department employs 2800 people of whom 70 percent are cash officers and one-fourth are marketing officers. The number of employees in the bank who are neither cash officers nor marketing officers is ______.
    A. 235
    B. 250
    C. 140
    D. 155
    E. 160

Free Citi Bank Entry Level Quantitative Reasoning Questions

  1. A salesperson works 50 weeks each year and makes an average (arithmetic mean ) of 100 sales per week. If each sale is worth an average (arithmetic mean) of N1,000, then what is the total value of sales made by the salesperson in a year?
    A. N50,000
    B. N100,000
    C. N500,000
    D. N1,000,000
    E. N5,000,000
    2. The price of a product is reduced by 30%. By what percentage should it be increased to make it 100%?
    A. 38.758%
    B. 42.857%
    C. 62%
    D. 70%
    E. None of the above
    3. Five years ago, Sharon’s age was three times that of Sommy. Ten years ago, Sharon’s age was one half that of Ela. If E represents Ela’s current age, which of the following represents Sommy’s current age?
    A. E/6 + 5
    B. 2E
    C. (E – 10)/3
    D. 3E – 5
    E. None of the above
    4. Diki likes blueberries and apples. She puts bananas, apples, oranges, cherries, and blueberries into a basket. There are 36 fruits in the basket. There are 7 bananas, 4 apples, 11 oranges, 8 cherries, and the rest blueberries. What is Diki’s chance of picking out a fruit that she likes?
    A. 1/6
    B. 18/5
    C. 5/18
    D. 1/9
    5. A portion of $7200 is invested at a 4% annual return, while the remainder is invested at a 5% annual return. If the annual income from both portions is the same, what is the total income from the two investments?
    A. $160
    B. $320
    C. $400
    D. $720
    E. None of the above

Free Citi Bank Entry Level Logical Reasoning Questions

  1. If it takes 5 minutes to boil one egg, how minutes will it take to boil 10 eggs?
    A. 2 minutes
    B. 5 minutes
    C. 50 minutes
    D. 55 minutes
    E. Insufficient data
    2. Johnny’s mother had four children. The first was April, the second was May, and the third was June. What was the name of her fourth child?
    A. July
    B. August
    C. Johnny
    D. September
    E. October
    3. How many apples would you have if you took two apples from three apples?
    A. 3 apples
    B. 2 apples
    C. 1 apple
    D. 0
    E. None of the above
    4. How many of each kind of animals did Moses take into the ark?
    A. 2
    B. 3
    C. 4
    D. 5
    E. None
    5. You have the misfortune to own an unreliable clock. This one loses exactly 24 minutes every hour. It is now showing 3:00am, and you know that it was correct at midnight, when you set it. If the clock stopped 1 hour ago, what is the correct time now
    A. 6.00am
    B. 5.00am
    C. 4.36am
    D. 4.30am
    E. 3.36am

Free Citi Bank Entry Level General Knowledge Questions

  1. The first African country to introduce E-passport was
    (a) South-Africa
    (b) Ghana
    (c) Liberia
    (d) Nigeria
    2. The Northern and Southern protectorate was amalgamated in
    (a) 1914
    (b) 1919
    (c) 1921
    (d) 1900
    3. The first Military coup de’tat in Nigeria was in
    (a) 1964
    (b) 1966
    (c) 1960
    (d) 1999
    4. The national youth service corp was established in
    (a) 1960
    (b) 1973
    (c) 1980
    (d) 1997
    5. African consist of how many countries
    (a) 54
    (b) 55
    (c) 60
    (d) 70

Free Citi Bank Entry Level English Language Questions

From the alternative provided in the question below select the one which is most appropriately completes the sentence:
1. Had he known that it would rain, he ________ his umbrella with him.
A) would have taking
B) was going to take
C) would be taking
D) would have taken
E) would take
2. I gave the book to the library attendant ________ I think works in the evenings
A) whom
B) whose
C) which
D) who
E) of whom
3. The politicians are responsible for the ________ events have taken in this country
A) course
B) curse
C) coarse
D) cause
E) corse
4. Each of the contestants ________ a chance to win
A) has
B) have
C) get
D) gets
E) take
5. I was still sleeping when the national news ________ this morning
A) were broadcast
B) were broadcasted
C) was broadcast
D) was broadcasted
E) were being broadcasted

Free Citi Bank Entry Level Verbal Reasoning Questions

Fill each gap with most appropriate option from the list following the gap
• In moments of serious economic hardship, many people are ______ to turn to God.
(a) Concerned
(b) inclined
(c) disposed
(d) propensed
2. We cannot all wear expensive shoe in situation of __________
(a) Diverent demand and supply
(b) uneven wear and tear
(c) different purchasing power
(d) unpredictable national income
3. The centre – forward was _____________ consequently the goal was not allowed
(a) In an offside position
(b) very well positioned
(c) brilliant player
(d) the captain of the team
4. AIDS is ____ disease that kills slowly but surely
(a) Too much a deadly
(b) Very deadly a
(c) so deadly
(d) such deadly a
5. We had a dull evening because __________
(a) Hardly the talk had begun when the lights went off
(b) hardly had the talk begun when the light went off
(c) the talk had hardly begun when the light had gone out
(d) the lights had hardly gone out when the talk began

Why you really need Citi Bank Entry Level Interview Past Questions

The following are some of the reasons why you need to download the complete past questions for Citi Bank Entry level aptitude test exam.
• You will be guide on the subject areas were the exam questions are being set.
• Correct answers have been provided for each question so you don’t have to go through the stress of having to look for answers again.
• This material will broaden your knowledge of job interview as the exam questions are most times set by companies/organization like Dragnet and Work Force.
• You will be able to efficiently prepare for the upcoming aptitude test exam and also can boost of 70-75% success guarantee.

How to download Citi Bank Entry Level Exam Questions

Are you among the many candidates that will undergo screening aptitude test? If yes, glad you come here to obtain up to date entry level past questions for Citi bank aptitude test. On this page, you will be able to download Citi bank past questions for entry level aptitude test. The price for this PDF material is 2,000 naira only.
Bank Name: Guarantee Trust Bank (GTB)
Account Number: 0523296040
Account Name: JAMES MKPONKEABASI CLEMENT

What to do next after payment has been made for your desired Past Question Papers

After making paying the allotted amount for the past questions you need, quickly send the following to us as a text message or through what.
• Proof of payment (e.g, screenshot of payment receipt).
• Email address and whatsapp number for delivery.
• Depositor’s name.
With the above information, we will be able to verify your payment and also know the medium with which the past question papers will be delivered to you. Once you confirm your payment, the past questions will be delivered to you within 5 minutes.

Assurance of Delivery

We understand how difficult it is to transact online as there are so many scam online lately. We considered this and that’s why we have provided some samples above which are extracted from the complete past question paper. That is to show that your preferred past question paper is available as seen and will be delivered to you immediately.

 

 

Access-Diamond Bank Entry Level Past Questions

Obtain legit and up to date Access-Diamond bank entry level past questions and answers on this page. Here you will find relevant information about Access-Diamond bank entry level recruitment past questions. Entry level interview exam at Access-Diamond bank is very competitive as so many candidates apply for jobs and also take Access-Diamond bank aptitude test. To brace yourself up and become fully prepared for the exams, you really need Access-Diamond bank entry level interview past questions. This material will help you succeed and pass the job aptitude test with a high mark so to say.

Access-Diamond Bank Entry Level Past Questions

Are you up to the task or you need to do more in order to succeed in the forth coming exam? At this time, it is very mandatory for you to step up the game by fully being prepared for the exams. I trust securing this job is important to you? In that case, I am recommending Access-Diamond bank entry level exam past questions and answers. On this page you will also find Access-Diamond bank entry level aptitude test past questions.

Free Access-Diamond Bank Entry Level Past Questions

  1. Mr Willie likes to smoke cigars, but he cannot afford cigars so he puts five (5) stubs (which he finds) together to make one full cigar. One day Mr Willie was lucky to get 25 stubs extra. How many cigars could he smoke (maximum number)?
    A. 5
    B. 6
    C. 7
    D. 8
    E. 4
    2. 600 ladies and 400 guys belong to a choreography group. What are the chances that a person chosen to represent the group in the dance is a lady?
    A. 2/3
    B. 1/1,000
    C. 3/5
    D. 3/2
    E. 1/600
    3. Complete the sequence in the series: 213, 426, ____, 852, 1065, 1278 .
    A. 578
    B. 621
    C. 639
    D. 669
    E. 701
    4. Bea can paint a house three times faster than Alice can paint a house. If, working together, it takes Alice and Bea 24 hours to paint a house, then how many hours will it take Bea to paint a house alone?
    A. 28
    B. 30
    C. 32
    D. 36
    5. What percent of 15 is 15 percent of 1?
    A. 0.001
    B. 0.01
    C. 0.1
    D. 1
    6. What is the number of triangles in an octagon?
    A. 326
    B. 120
    C. 56
    D. 180
    E. cannot be determined
    7. If a sum of money compounded annually amounts to thrice itself in 3 years. In how many years will it become 9 times itself?
    A. 4 years
    B. 5 years
    C. 6 years
    D. 7 years
    E. 8 years
    8. A painting job can be completed by 7 painters in 50 days. If 21 more painters join the team 10 days after starting work on the job, how many more days are required to complete the job?
    A. 6 days
    B. 8 days
    C. 10 days
    D. 12 days
    E. 14 days
    9. The monthly incomes of Ada and Betty are in the ratio 4 :5, their expenses are in the ratio 5 : 6. If Ada saves 25 naira per month and Betty saves 50 naira per month, what are their respective incomes?
    A. 400 naira and 500 naira
    B. 240 naira and 300 naira
    C. 320 naira and 400 naira
    D. 440 naira and 550 naira
    E. 110 naira and 220 naira
    10. A bank department employs 2800 people of whom 70 percent are cash officers and one-fourth are marketing officers. The number of employees in the bank who are neither cash officers nor marketing officers is ______.
    A. 235
    B. 250
    C. 140
    D. 155
    E. 160

Free Access-Diamond Bank Entry Level Quantitative Reasoning Questions

  1. A salesperson works 50 weeks each year and makes an average (arithmetic mean ) of 100 sales per week. If each sale is worth an average (arithmetic mean) of N1,000, then what is the total value of sales made by the salesperson in a year?
    A. N50,000
    B. N100,000
    C. N500,000
    D. N1,000,000
    E. N5,000,000
    2. The price of a product is reduced by 30%. By what percentage should it be increased to make it 100%?
    A. 38.758%
    B. 42.857%
    C. 62%
    D. 70%
    E. None of the above
    3. Five years ago, Sharon’s age was three times that of Sommy. Ten years ago, Sharon’s age was one half that of Ela. If E represents Ela’s current age, which of the following represents Sommy’s current age?
    A. E/6 + 5
    B. 2E
    C. (E – 10)/3
    D. 3E – 5
    E. None of the above
    4. Diki likes blueberries and apples. She puts bananas, apples, oranges, cherries, and blueberries into a basket. There are 36 fruits in the basket. There are 7 bananas, 4 apples, 11 oranges, 8 cherries, and the rest blueberries. What is Diki’s chance of picking out a fruit that she likes?
    A. 1/6
    B. 18/5
    C. 5/18
    D. 1/9
    5. A portion of $7200 is invested at a 4% annual return, while the remainder is invested at a 5% annual return. If the annual income from both portions is the same, what is the total income from the two investments?
    A. $160
    B. $320
    C. $400
    D. $720
    E. None of the above

Free Access-Diamond Bank Entry Level Logical Reasoning Questions

  1. If it takes 5 minutes to boil one egg, how minutes will it take to boil 10 eggs?
    A. 2 minutes
    B. 5 minutes
    C. 50 minutes
    D. 55 minutes
    E. Insufficient data
    2. Johnny’s mother had four children. The first was April, the second was May, and the third was June. What was the name of her fourth child?
    A. July
    B. August
    C. Johnny
    D. September
    E. October
    3. How many apples would you have if you took two apples from three apples?
    A. 3 apples
    B. 2 apples
    C. 1 apple
    D. 0
    E. None of the above
    4. How many of each kind of animals did Moses take into the ark?
    A. 2
    B. 3
    C. 4
    D. 5
    E. None
    5. You have the misfortune to own an unreliable clock. This one loses exactly 24 minutes every hour. It is now showing 3:00am, and you know that it was correct at midnight, when you set it. If the clock stopped 1 hour ago, what is the correct time now
    A. 6.00am
    B. 5.00am
    C. 4.36am
    D. 4.30am
    E. 3.36am

Free Access-Diamond Bank Entry Level General Knowledge Questions

  1. The first African country to introduce E-passport was
    (a) South-Africa
    (b) Ghana
    (c) Liberia
    (d) Nigeria
    2. The Northern and Southern protectorate was amalgamated in
    (a) 1914
    (b) 1919
    (c) 1921
    (d) 1900
    3. The first Military coup de’tat in Nigeria was in
    (a) 1964
    (b) 1966
    (c) 1960
    (d) 1999
    4. The national youth service corp was established in
    (a) 1960
    (b) 1973
    (c) 1980
    (d) 1997
    5. African consist of how many countries
    (a) 54
    (b) 55
    (c) 60
    (d) 70

Free Access-Diamond Bank Entry Level English Language Questions

From the alternative provided in the question below select the one which is most appropriately completes the sentence:
1. Had he known that it would rain, he ________ his umbrella with him.
A) would have taking
B) was going to take
C) would be taking
D) would have taken
E) would take
2. I gave the book to the library attendant ________ I think works in the evenings
A) whom
B) whose
C) which
D) who
E) of whom
3. The politicians are responsible for the ________ events have taken in this country
A) course
B) curse
C) coarse
D) cause
E) corse
4. Each of the contestants ________ a chance to win
A) has
B) have
C) get
D) gets
E) take
5. I was still sleeping when the national news ________ this morning
A) were broadcast
B) were broadcasted
C) was broadcast
D) was broadcasted
E) were being broadcasted

Free Access-Diamond Bank Entry Level Verbal Reasoning Questions

Fill each gap with most appropriate option from the list following the gap
• In moments of serious economic hardship, many people are ______ to turn to God.
(a) Concerned
(b) inclined
(c) disposed
(d) propensed
2. We cannot all wear expensive shoe in situation of __________
(a) Diverent demand and supply
(b) uneven wear and tear
(c) different purchasing power
(d) unpredictable national income
3. The centre – forward was _____________ consequently the goal was not allowed
(a) In an offside position
(b) very well positioned
(c) brilliant player
(d) the captain of the team
4. AIDS is ____ disease that kills slowly but surely
(a) Too much a deadly
(b) Very deadly a
(c) so deadly
(d) such deadly a
5. We had a dull evening because __________
(a) Hardly the talk had begun when the lights went off
(b) hardly had the talk begun when the light went off
(c) the talk had hardly begun when the light had gone out
(d) the lights had hardly gone out when the talk began

Why you really need Access-Diamond Bank Entry Level Interview Past Questions

The following are some of the reasons why you need to download the complete past questions for Access-Diamond Bank Entry level aptitude test exam.
• You will be guide on the subject areas were the exam questions are being set.
• Correct answers have been provided for each question so you don’t have to go through the stress of having to look for answers again.
• This material will broaden your knowledge of job interview as the exam questions are most times set by companies/organization like Dragnet and Work Force.
• You will be able to efficiently prepare for the upcoming aptitude test exam and also can boost of 70-75% success guarantee.

How to download Access-Diamond Bank Entry Level Exam Questions

Are you among the many candidates that will undergo screening aptitude test? If yes, glad you come here to obtain up to date entry level past questions for Access-Diamond bank aptitude test. On this page, you will be able to download Access-Diamond bank past questions for entry level aptitude test. The price for this PDF material is 2,000 naira only.
Bank Name: Guarantee Trust Bank (GTB)
Account Number: 0523296040
Account Name: JAMES MKPONKEABASI CLEMENT

What to do next after payment has been made for your desired Past Question Papers

After making paying the allotted amount for the past questions you need, quickly send the following to us as a text message or through what.
• Proof of payment (e.g, screenshot of payment receipt).
• Email address and whatsapp number for delivery.
• Depositor’s name.
With the above information, we will be able to verify your payment and also know the medium with which the past question papers will be delivered to you. Once you confirm your payment, the past questions will be delivered to you within 5 minutes.

Assurance of Delivery

We understand how difficult it is to transact online as there are so many scam online lately. We considered this and that’s why we have provided some samples above which are extracted from the complete past question paper. That is to show that your preferred past question paper is available as seen and will be delivered to you immediately.

 

 

Diamond Bank Entry Level Past Questions and Answers

Obtain legit and up to date Diamond bank entry level past questions and answers on this page. Here you will find relevant information about Diamond bank entry level recruitment past questions. Entry level interview exam at Diamond bank is very competitive as so many candidates apply for jobs and also take Diamond bank aptitude test. To brace yourself up and become fully prepared for the exams, you really need Diamond bank entry level interview past questions. This material will help you succeed and pass the job aptitude test with a high mark so to say.

Diamond Bank Entry Level Past Questions

Are you up to the task or you need to do more in order to succeed in the forth coming exam? At this time, it is very mandatory for you to step up the game by fully being prepared for the exams. I trust securing this job is important to you? In that case, I am recommending Diamond bank entry level exam past questions and answers. On this page you will also find Diamond bank entry level aptitude test past questions.

Free Diamond Bank Entry Level Past Questions

  1. Mr Willie likes to smoke cigars, but he cannot afford cigars so he puts five (5) stubs (which he finds) together to make one full cigar. One day Mr Willie was lucky to get 25 stubs extra. How many cigars could he smoke (maximum number)?
    A. 5
    B. 6
    C. 7
    D. 8
    E. 4
    2. 600 ladies and 400 guys belong to a choreography group. What are the chances that a person chosen to represent the group in the dance is a lady?
    A. 2/3
    B. 1/1,000
    C. 3/5
    D. 3/2
    E. 1/600
    3. Complete the sequence in the series: 213, 426, ____, 852, 1065, 1278 .
    A. 578
    B. 621
    C. 639
    D. 669
    E. 701
    4. Bea can paint a house three times faster than Alice can paint a house. If, working together, it takes Alice and Bea 24 hours to paint a house, then how many hours will it take Bea to paint a house alone?
    A. 28
    B. 30
    C. 32
    D. 36
    5. What percent of 15 is 15 percent of 1?
    A. 0.001
    B. 0.01
    C. 0.1
    D. 1
    6. What is the number of triangles in an octagon?
    A. 326
    B. 120
    C. 56
    D. 180
    E. cannot be determined
    7. If a sum of money compounded annually amounts to thrice itself in 3 years. In how many years will it become 9 times itself?
    A. 4 years
    B. 5 years
    C. 6 years
    D. 7 years
    E. 8 years
    8. A painting job can be completed by 7 painters in 50 days. If 21 more painters join the team 10 days after starting work on the job, how many more days are required to complete the job?
    A. 6 days
    B. 8 days
    C. 10 days
    D. 12 days
    E. 14 days
    9. The monthly incomes of Ada and Betty are in the ratio 4 :5, their expenses are in the ratio 5 : 6. If Ada saves 25 naira per month and Betty saves 50 naira per month, what are their respective incomes?
    A. 400 naira and 500 naira
    B. 240 naira and 300 naira
    C. 320 naira and 400 naira
    D. 440 naira and 550 naira
    E. 110 naira and 220 naira
    10. A bank department employs 2800 people of whom 70 percent are cash officers and one-fourth are marketing officers. The number of employees in the bank who are neither cash officers nor marketing officers is ______.
    A. 235
    B. 250
    C. 140
    D. 155
    E. 160

Free Diamond Bank Entry Level Quantitative Reasoning Questions

  1. A salesperson works 50 weeks each year and makes an average (arithmetic mean ) of 100 sales per week. If each sale is worth an average (arithmetic mean) of N1,000, then what is the total value of sales made by the salesperson in a year?
    A. N50,000
    B. N100,000
    C. N500,000
    D. N1,000,000
    E. N5,000,000
    2. The price of a product is reduced by 30%. By what percentage should it be increased to make it 100%?
    A. 38.758%
    B. 42.857%
    C. 62%
    D. 70%
    E. None of the above
    3. Five years ago, Sharon’s age was three times that of Sommy. Ten years ago, Sharon’s age was one half that of Ela. If E represents Ela’s current age, which of the following represents Sommy’s current age?
    A. E/6 + 5
    B. 2E
    C. (E – 10)/3
    D. 3E – 5
    E. None of the above
    4. Diki likes blueberries and apples. She puts bananas, apples, oranges, cherries, and blueberries into a basket. There are 36 fruits in the basket. There are 7 bananas, 4 apples, 11 oranges, 8 cherries, and the rest blueberries. What is Diki’s chance of picking out a fruit that she likes?
    A. 1/6
    B. 18/5
    C. 5/18
    D. 1/9
    5. A portion of $7200 is invested at a 4% annual return, while the remainder is invested at a 5% annual return. If the annual income from both portions is the same, what is the total income from the two investments?
    A. $160
    B. $320
    C. $400
    D. $720
    E. None of the above

Free Diamond Bank Entry Level Logical Reasoning Questions

  1. If it takes 5 minutes to boil one egg, how minutes will it take to boil 10 eggs?
    A. 2 minutes
    B. 5 minutes
    C. 50 minutes
    D. 55 minutes
    E. Insufficient data
    2. Johnny’s mother had four children. The first was April, the second was May, and the third was June. What was the name of her fourth child?
    A. July
    B. August
    C. Johnny
    D. September
    E. October
    3. How many apples would you have if you took two apples from three apples?
    A. 3 apples
    B. 2 apples
    C. 1 apple
    D. 0
    E. None of the above
    4. How many of each kind of animals did Moses take into the ark?
    A. 2
    B. 3
    C. 4
    D. 5
    E. None
    5. You have the misfortune to own an unreliable clock. This one loses exactly 24 minutes every hour. It is now showing 3:00am, and you know that it was correct at midnight, when you set it. If the clock stopped 1 hour ago, what is the correct time now
    A. 6.00am
    B. 5.00am
    C. 4.36am
    D. 4.30am
    E. 3.36am

Free Diamond Bank Entry Level General Knowledge Questions

  1. The first African country to introduce E-passport was
    (a) South-Africa
    (b) Ghana
    (c) Liberia
    (d) Nigeria
    2. The Northern and Southern protectorate was amalgamated in
    (a) 1914
    (b) 1919
    (c) 1921
    (d) 1900
    3. The first Military coup de’tat in Nigeria was in
    (a) 1964
    (b) 1966
    (c) 1960
    (d) 1999
    4. The national youth service corp was established in
    (a) 1960
    (b) 1973
    (c) 1980
    (d) 1997
    5. African consist of how many countries
    (a) 54
    (b) 55
    (c) 60
    (d) 70

Free Diamond Bank Entry Level English Language Questions

From the alternative provided in the question below select the one which is most appropriately completes the sentence:
1. Had he known that it would rain, he ________ his umbrella with him.
A) would have taking
B) was going to take
C) would be taking
D) would have taken
E) would take
2. I gave the book to the library attendant ________ I think works in the evenings
A) whom
B) whose
C) which
D) who
E) of whom
3. The politicians are responsible for the ________ events have taken in this country
A) course
B) curse
C) coarse
D) cause
E) corse
4. Each of the contestants ________ a chance to win
A) has
B) have
C) get
D) gets
E) take
5. I was still sleeping when the national news ________ this morning
A) were broadcast
B) were broadcasted
C) was broadcast
D) was broadcasted
E) were being broadcasted

Free Diamond Bank Entry Level Verbal Reasoning Questions

Fill each gap with most appropriate option from the list following the gap
• In moments of serious economic hardship, many people are ______ to turn to God.
(a) Concerned
(b) inclined
(c) disposed
(d) propensed
2. We cannot all wear expensive shoe in situation of __________
(a) Diverent demand and supply
(b) uneven wear and tear
(c) different purchasing power
(d) unpredictable national income
3. The centre – forward was _____________ consequently the goal was not allowed
(a) In an offside position
(b) very well positioned
(c) brilliant player
(d) the captain of the team
4. AIDS is ____ disease that kills slowly but surely
(a) Too much a deadly
(b) Very deadly a
(c) so deadly
(d) such deadly a
5. We had a dull evening because __________
(a) Hardly the talk had begun when the lights went off
(b) hardly had the talk begun when the light went off
(c) the talk had hardly begun when the light had gone out
(d) the lights had hardly gone out when the talk began

Why you really need Diamond Bank Entry Level Interview Past Questions

The following are some of the reasons why you need to download the complete past questions for Diamond Bank Entry level aptitude test exam.
• You will be guide on the subject areas were the exam questions are being set.
• Correct answers have been provided for each question so you don’t have to go through the stress of having to look for answers again.
• This material will broaden your knowledge of job interview as the exam questions are most times set by companies/organization like Dragnet and Work Force.
• You will be able to efficiently prepare for the upcoming aptitude test exam and also can boost of 70-75% success guarantee.

How to download Diamond Bank Entry Level Exam Questions

Are you among the many candidates that will undergo screening aptitude test? If yes, glad you come here to obtain up to date entry level past questions for Diamond bank aptitude test. On this page, you will be able to download Diamond bank past questions for entry level aptitude test. The price for this PDF material is 2,000 naira only.
Bank Name: Guarantee Trust Bank (GTB)
Account Number: 0523296040
Account Name: JAMES MKPONKEABASI CLEMENT

What to do next after payment has been made for your desired Past Question Papers

After making paying the allotted amount for the past questions you need, quickly send the following to us as a text message or through what.
• Proof of payment (e.g, screenshot of payment receipt).
• Email address and whatsapp number for delivery.
• Depositor’s name.
With the above information, we will be able to verify your payment and also know the medium with which the past question papers will be delivered to you. Once you confirm your payment, the past questions will be delivered to you within 5 minutes.

Assurance of Delivery

We understand how difficult it is to transact online as there are so many scam online lately. We considered this and that’s why we have provided some samples above which are extracted from the complete past question paper. That is to show that your preferred past question paper is available as seen and will be delivered to you immediately.

 

 

Access Bank Entry Level Past Questions and Answers

Obtain legit and up to date Access bank entry level past questions and answers on this page. Here you will find relevant information about Access bank entry level recruitment past questions. Entry level interview exam at Access bank is very competitive as so many candidates apply for jobs and also take Access bank aptitude test. To brace yourself up and become fully prepared for the exams, you really need Access bank entry level interview past questions. This material will help you succeed and pass the job aptitude test with a high mark so to say.

Access Bank Entry Level Past Questions

Are you up to the task or you need to do more in order to succeed in the forth coming exam? At this time, it is very mandatory for you to step up the game by fully being prepared for the exams. I trust securing this job is important to you? In that case, I am recommending Access bank entry level exam past questions and answers. On this page you will also find Access bank entry level aptitude test past questions.

Free Access Bank Entry Level Past Questions

  1. Mr Willie likes to smoke cigars, but he cannot afford cigars so he puts five (5) stubs (which he finds) together to make one full cigar. One day Mr Willie was lucky to get 25 stubs extra. How many cigars could he smoke (maximum number)?
    A. 5
    B. 6
    C. 7
    D. 8
    E. 4
    2. 600 ladies and 400 guys belong to a choreography group. What are the chances that a person chosen to represent the group in the dance is a lady?
    A. 2/3
    B. 1/1,000
    C. 3/5
    D. 3/2
    E. 1/600
    3. Complete the sequence in the series: 213, 426, ____, 852, 1065, 1278 .
    A. 578
    B. 621
    C. 639
    D. 669
    E. 701
    4. Bea can paint a house three times faster than Alice can paint a house. If, working together, it takes Alice and Bea 24 hours to paint a house, then how many hours will it take Bea to paint a house alone?
    A. 28
    B. 30
    C. 32
    D. 36
    5. What percent of 15 is 15 percent of 1?
    A. 0.001
    B. 0.01
    C. 0.1
    D. 1
    6. What is the number of triangles in an octagon?
    A. 326
    B. 120
    C. 56
    D. 180
    E. cannot be determined
    7. If a sum of money compounded annually amounts to thrice itself in 3 years. In how many years will it become 9 times itself?
    A. 4 years
    B. 5 years
    C. 6 years
    D. 7 years
    E. 8 years
    8. A painting job can be completed by 7 painters in 50 days. If 21 more painters join the team 10 days after starting work on the job, how many more days are required to complete the job?
    A. 6 days
    B. 8 days
    C. 10 days
    D. 12 days
    E. 14 days
    9. The monthly incomes of Ada and Betty are in the ratio 4 :5, their expenses are in the ratio 5 : 6. If Ada saves 25 naira per month and Betty saves 50 naira per month, what are their respective incomes?
    A. 400 naira and 500 naira
    B. 240 naira and 300 naira
    C. 320 naira and 400 naira
    D. 440 naira and 550 naira
    E. 110 naira and 220 naira
    10. A bank department employs 2800 people of whom 70 percent are cash officers and one-fourth are marketing officers. The number of employees in the bank who are neither cash officers nor marketing officers is ______.
    A. 235
    B. 250
    C. 140
    D. 155
    E. 160

Free Access Bank Entry Level Quantitative Reasoning Questions

  1. A salesperson works 50 weeks each year and makes an average (arithmetic mean ) of 100 sales per week. If each sale is worth an average (arithmetic mean) of N1,000, then what is the total value of sales made by the salesperson in a year?
    A. N50,000
    B. N100,000
    C. N500,000
    D. N1,000,000
    E. N5,000,000
    2. The price of a product is reduced by 30%. By what percentage should it be increased to make it 100%?
    A. 38.758%
    B. 42.857%
    C. 62%
    D. 70%
    E. None of the above
    3. Five years ago, Sharon’s age was three times that of Sommy. Ten years ago, Sharon’s age was one half that of Ela. If E represents Ela’s current age, which of the following represents Sommy’s current age?
    A. E/6 + 5
    B. 2E
    C. (E – 10)/3
    D. 3E – 5
    E. None of the above
    4. Diki likes blueberries and apples. She puts bananas, apples, oranges, cherries, and blueberries into a basket. There are 36 fruits in the basket. There are 7 bananas, 4 apples, 11 oranges, 8 cherries, and the rest blueberries. What is Diki’s chance of picking out a fruit that she likes?
    A. 1/6
    B. 18/5
    C. 5/18
    D. 1/9
    5. A portion of $7200 is invested at a 4% annual return, while the remainder is invested at a 5% annual return. If the annual income from both portions is the same, what is the total income from the two investments?
    A. $160
    B. $320
    C. $400
    D. $720
    E. None of the above

Free Access Bank Entry Level Logical Reasoning Questions

  1. If it takes 5 minutes to boil one egg, how minutes will it take to boil 10 eggs?
    A. 2 minutes
    B. 5 minutes
    C. 50 minutes
    D. 55 minutes
    E. Insufficient data
    2. Johnny’s mother had four children. The first was April, the second was May, and the third was June. What was the name of her fourth child?
    A. July
    B. August
    C. Johnny
    D. September
    E. October
    3. How many apples would you have if you took two apples from three apples?
    A. 3 apples
    B. 2 apples
    C. 1 apple
    D. 0
    E. None of the above
    4. How many of each kind of animals did Moses take into the ark?
    A. 2
    B. 3
    C. 4
    D. 5
    E. None
    5. You have the misfortune to own an unreliable clock. This one loses exactly 24 minutes every hour. It is now showing 3:00am, and you know that it was correct at midnight, when you set it. If the clock stopped 1 hour ago, what is the correct time now
    A. 6.00am
    B. 5.00am
    C. 4.36am
    D. 4.30am
    E. 3.36am

Free Access Bank Entry Level General Knowledge Questions

  1. The first African country to introduce E-passport was
    (a) South-Africa
    (b) Ghana
    (c) Liberia
    (d) Nigeria
    2. The Northern and Southern protectorate was amalgamated in
    (a) 1914
    (b) 1919
    (c) 1921
    (d) 1900
    3. The first Military coup de’tat in Nigeria was in
    (a) 1964
    (b) 1966
    (c) 1960
    (d) 1999
    4. The national youth service corp was established in
    (a) 1960
    (b) 1973
    (c) 1980
    (d) 1997
    5. African consist of how many countries
    (a) 54
    (b) 55
    (c) 60
    (d) 70

Free Access Bank Entry Level English Language Questions

From the alternative provided in the question below select the one which is most appropriately completes the sentence:
1. Had he known that it would rain, he ________ his umbrella with him.
A) would have taking
B) was going to take
C) would be taking
D) would have taken
E) would take
2. I gave the book to the library attendant ________ I think works in the evenings
A) whom
B) whose
C) which
D) who
E) of whom
3. The politicians are responsible for the ________ events have taken in this country
A) course
B) curse
C) coarse
D) cause
E) corse
4. Each of the contestants ________ a chance to win
A) has
B) have
C) get
D) gets
E) take
5. I was still sleeping when the national news ________ this morning
A) were broadcast
B) were broadcasted
C) was broadcast
D) was broadcasted
E) were being broadcasted

Free Access Bank Entry Level Verbal Reasoning Questions

Fill each gap with most appropriate option from the list following the gap
• In moments of serious economic hardship, many people are ______ to turn to God.
(a) Concerned
(b) inclined
(c) disposed
(d) propensed
2. We cannot all wear expensive shoe in situation of __________
(a) Diverent demand and supply
(b) uneven wear and tear
(c) different purchasing power
(d) unpredictable national income
3. The centre – forward was _____________ consequently the goal was not allowed
(a) In an offside position
(b) very well positioned
(c) brilliant player
(d) the captain of the team
4. AIDS is ____ disease that kills slowly but surely
(a) Too much a deadly
(b) Very deadly a
(c) so deadly
(d) such deadly a
5. We had a dull evening because __________
(a) Hardly the talk had begun when the lights went off
(b) hardly had the talk begun when the light went off
(c) the talk had hardly begun when the light had gone out
(d) the lights had hardly gone out when the talk began

Why you really need Access Bank Entry Level Interview Past Questions

The following are some of the reasons why you need to download the complete past questions for Access Bank Entry level aptitude test exam.
• You will be guide on the subject areas were the exam questions are being set.
• Correct answers have been provided for each question so you don’t have to go through the stress of having to look for answers again.
• This material will broaden your knowledge of job interview as the exam questions are most times set by companies/organization like Dragnet and Work Force.
• You will be able to efficiently prepare for the upcoming aptitude test exam and also can boost of 70-75% success guarantee.

How to download Access Bank Entry Level Exam Questions

Are you among the many candidates that will undergo screening aptitude test? If yes, glad you come here to obtain up to date entry level past questions for Access bank aptitude test. On this page, you will be able to download Access bank past questions for entry level aptitude test. The price for this PDF material is 2,000 naira only.
Bank Name: Guarantee Trust Bank (GTB)
Account Number: 0523296040
Account Name: JAMES MKPONKEABASI CLEMENT

What to do next after payment has been made for your desired Past Question Papers

After making paying the allotted amount for the past questions you need, quickly send the following to us as a text message or through what.
• Proof of payment (e.g, screenshot of payment receipt).
• Email address and whatsapp number for delivery.
• Depositor’s name.
With the above information, we will be able to verify your payment and also know the medium with which the past question papers will be delivered to you. Once you confirm your payment, the past questions will be delivered to you within 5 minutes.

Assurance of Delivery

We understand how difficult it is to transact online as there are so many scam online lately. We considered this and that’s why we have provided some samples above which are extracted from the complete past question paper. That is to show that your preferred past question paper is available as seen and will be delivered to you immediately.

 

 

Polaris Bank Entry Level Past Questions and Answers

Obtain legit and up to date Polaris bank entry level past questions and answers on this page. Here you will find relevant information about Polaris bank entry level recruitment past questions. Entry level interview exam at Polaris bank is very competitive as so many candidates apply for jobs and also take Polaris bank aptitude test. To brace yourself up and become fully prepared for the exams, you really need Polaris bank entry level interview past questions. This material will help you succeed and pass the job aptitude test with a high mark so to say.

Polaris Bank Entry Level Past Questions

Are you up to the task or you need to do more in order to succeed in the forth coming exam? At this time, it is very mandatory for you to step up the game by fully being prepared for the exams. I trust securing this job is important to you? In that case, I am recommending Polaris bank entry level exam past questions and answers. On this page you will also find Polaris bank entry level aptitude test past questions.

Free Polaris Bank Entry Level Past Questions

1. Mr Willie likes to smoke cigars, but he cannot afford cigars so he puts five (5) stubs (which he finds) together to make one full cigar. One day Mr Willie was lucky to get 25 stubs extra. How many cigars could he smoke (maximum number)?
A. 5
B. 6
C. 7
D. 8
E. 4
2. 600 ladies and 400 guys belong to a choreography group. What are the chances that a person chosen to represent the group in the dance is a lady?
A. 2/3
B. 1/1,000
C. 3/5
D. 3/2
E. 1/600
3. Complete the sequence in the series: 213, 426, ____, 852, 1065, 1278 .
A. 578
B. 621
C. 639
D. 669
E. 701
4. Bea can paint a house three times faster than Alice can paint a house. If, working together, it takes Alice and Bea 24 hours to paint a house, then how many hours will it take Bea to paint a house alone?
A. 28
B. 30
C. 32
D. 36
5. What percent of 15 is 15 percent of 1?
A. 0.001
B. 0.01
C. 0.1
D. 1
6. What is the number of triangles in an octagon?
A. 326
B. 120
C. 56
D. 180
E. cannot be determined
7. If a sum of money compounded annually amounts to thrice itself in 3 years. In how many years will it become 9 times itself?
A. 4 years
B. 5 years
C. 6 years
D. 7 years
E. 8 years
8. A painting job can be completed by 7 painters in 50 days. If 21 more painters join the team 10 days after starting work on the job, how many more days are required to complete the job?
A. 6 days
B. 8 days
C. 10 days
D. 12 days
E. 14 days
9. The monthly incomes of Ada and Betty are in the ratio 4 :5, their expenses are in the ratio 5 : 6. If Ada saves 25 naira per month and Betty saves 50 naira per month, what are their respective incomes?
A. 400 naira and 500 naira
B. 240 naira and 300 naira
C. 320 naira and 400 naira
D. 440 naira and 550 naira
E. 110 naira and 220 naira
10. A bank department employs 2800 people of whom 70 percent are cash officers and one-fourth are marketing officers. The number of employees in the bank who are neither cash officers nor marketing officers is ______.
A. 235
B. 250
C. 140
D. 155
E. 160

Free Polaris Bank Entry Level Quantitative Reasoning Questions

1. A salesperson works 50 weeks each year and makes an average (arithmetic mean ) of 100 sales per week. If each sale is worth an average (arithmetic mean) of N1,000, then what is the total value of sales made by the salesperson in a year?
A. N50,000
B. N100,000
C. N500,000
D. N1,000,000
E. N5,000,000
2. The price of a product is reduced by 30%. By what percentage should it be increased to make it 100%?
A. 38.758%
B. 42.857%
C. 62%
D. 70%
E. None of the above
3. Five years ago, Sharon’s age was three times that of Sommy. Ten years ago, Sharon’s age was one half that of Ela. If E represents Ela’s current age, which of the following represents Sommy’s current age?
A. E/6 + 5
B. 2E
C. (E – 10)/3
D. 3E – 5
E. None of the above
4. Diki likes blueberries and apples. She puts bananas, apples, oranges, cherries, and blueberries into a basket. There are 36 fruits in the basket. There are 7 bananas, 4 apples, 11 oranges, 8 cherries, and the rest blueberries. What is Diki’s chance of picking out a fruit that she likes?
A. 1/6
B. 18/5
C. 5/18
D. 1/9
5. A portion of $7200 is invested at a 4% annual return, while the remainder is invested at a 5% annual return. If the annual income from both portions is the same, what is the total income from the two investments?
A. $160
B. $320
C. $400
D. $720
E. None of the above

Free Polaris Bank Entry Level Logical Reasoning Questions

1. If it takes 5 minutes to boil one egg, how minutes will it take to boil 10 eggs?
A. 2 minutes
B. 5 minutes
C. 50 minutes
D. 55 minutes
E. Insufficient data
2. Johnny’s mother had four children. The first was April, the second was May, and the third was June. What was the name of her fourth child?
A. July
B. August
C. Johnny
D. September
E. October
3. How many apples would you have if you took two apples from three apples?
A. 3 apples
B. 2 apples
C. 1 apple
D. 0
E. None of the above
4. How many of each kind of animals did Moses take into the ark?
A. 2
B. 3
C. 4
D. 5
E. None
5. You have the misfortune to own an unreliable clock. This one loses exactly 24 minutes every hour. It is now showing 3:00am, and you know that it was correct at midnight, when you set it. If the clock stopped 1 hour ago, what is the correct time now
A. 6.00am
B. 5.00am
C. 4.36am
D. 4.30am
E. 3.36am

Free Polaris Bank Entry Level General Knowledge Questions

1. The first African country to introduce E-passport was
(a) South-Africa
(b) Ghana
(c) Liberia
(d) Nigeria
2. The Northern and Southern protectorate was amalgamated in
(a) 1914
(b) 1919
(c) 1921
(d) 1900
3. The first Military coup de’tat in Nigeria was in
(a) 1964
(b) 1966
(c) 1960
(d) 1999
4. The national youth service corp was established in
(a) 1960
(b) 1973
(c) 1980
(d) 1997
5. African consist of how many countries
(a) 54
(b) 55
(c) 60
(d) 70

Free Polaris Bank Entry Level English Language Questions

From the alternative provided in the question below select the one which is most appropriately completes the sentence:
1. Had he known that it would rain, he ________ his umbrella with him.
A) would have taking
B) was going to take
C) would be taking
D) would have taken
E) would take
2. I gave the book to the library attendant ________ I think works in the evenings
A) whom
B) whose
C) which
D) who
E) of whom
3. The politicians are responsible for the ________ events have taken in this country
A) course
B) curse
C) coarse
D) cause
E) corse
4. Each of the contestants ________ a chance to win
A) has
B) have
C) get
D) gets
E) take
5. I was still sleeping when the national news ________ this morning
A) were broadcast
B) were broadcasted
C) was broadcast
D) was broadcasted
E) were being broadcasted

Free Polaris Bank Entry Level Verbal Reasoning Questions

Fill each gap with most appropriate option from the list following the gap
• In moments of serious economic hardship, many people are ______ to turn to God.
(a) Concerned
(b) inclined
(c) disposed
(d) propensed
2. We cannot all wear expensive shoe in situation of __________
(a) Diverent demand and supply
(b) uneven wear and tear
(c) different purchasing power
(d) unpredictable national income
3. The centre – forward was _____________ consequently the goal was not allowed
(a) In an offside position
(b) very well positioned
(c) brilliant player
(d) the captain of the team
4. AIDS is ____ disease that kills slowly but surely
(a) Too much a deadly
(b) Very deadly a
(c) so deadly
(d) such deadly a
5. We had a dull evening because __________
(a) Hardly the talk had begun when the lights went off
(b) hardly had the talk begun when the light went off
(c) the talk had hardly begun when the light had gone out
(d) the lights had hardly gone out when the talk began

Why you really need Polaris Bank Entry Level Interview Past Questions

The following are some of the reasons why you need to download the complete past questions for Polaris Bank Entry level aptitude test exam.
• You will be guide on the subject areas were the exam questions are being set.
• Correct answers have been provided for each question so you don’t have to go through the stress of having to look for answers again.
• This material will broaden your knowledge of job interview as the exam questions are most times set by companies/organization like Dragnet and Work Force.
• You will be able to efficiently prepare for the upcoming aptitude test exam and also can boost of 70-75% success guarantee.

How to download Polaris Bank Entry Level Exam Questions

Are you among the many candidates that will undergo screening aptitude test? If yes, glad you come here to obtain up to date entry level past questions for Polaris bank aptitude test. On this page, you will be able to download Polaris bank past questions for entry level aptitude test. The price for this PDF material is 2,000 naira only.
Bank Name: Guarantee Trust Bank (GTB)
Account Number: 0523296040
Account Name: JAMES MKPONKEABASI CLEMENT

What to do next after payment has been made for your desired Past Question Papers

After making paying the allotted amount for the past questions you need, quickly send the following to us as a text message or through what.
• Proof of payment (e.g, screenshot of payment receipt).
• Email address and whatsapp number for delivery.
• Depositor’s name.
With the above information, we will be able to verify your payment and also know the medium with which the past question papers will be delivered to you. Once you confirm your payment, the past questions will be delivered to you within 5 minutes.

Assurance of Delivery

We understand how difficult it is to transact online as there are so many scam online lately. We considered this and that’s why we have provided some samples above which are extracted from the complete past question paper. That is to show that your preferred past question paper is available as seen and will be delivered to you immediately.

 

How to Download Past Question Papers

Do you want to subscribe for any past questions from our web store? If yes, please payment to the account details below. Please very the price for the past questions you want to download as the prices varies. The account detail to make payment to is:

Bank Name: Guarantee Trust Bank (GTB)

Account Number: 0523296040

Account Name: JAMES MKPONKEABASI CLEMENT

What to do next after payment has been made for your desired Past Question Papers

After making paying the allotted amount for the past questions you need, quickly send the following to us as a text message or through what.

  • Proof of payment (e.g, screenshot of payment receipt).
  • Email address and whatsapp number for delivery.
  • Depositor’s name.

With the above information, we will be able to verify your payment and also know the medium with which the past question papers will be delivered to you. Once you confirm your payment, the past questions will be delivered to you within 5 minutes.

Assurance of Delivery       

We understand how difficult it is to transact online as there are so many scam online lately. We considered this and that’s why we have provided some samples above which are extracted from the complete past question paper. That is to show that your preferred past question paper is available as seen and will be delivered to you immediately.

SCHLUMBERGER GEOQUEST Past Questions and Answers | Schlumberger Geoquest Aptitude Test Past Questions and Answers

SCHLUMBERGER GEOQUEST Past Questions and Answers | Schlumberger Geoquest Aptitude Test Past Questions and Answers

Download SCHLUMBERGER GEOQUEST past questions and answers on this page. SCHLUMBERGER GEOQUEST recruitment past questions are available to all candidates who shall undergo aptitude test at the SCHLUMBERGER GEOQUEST. Do you need SCHLUMBERGER GEOQUEST aptitude test past questions? If yes then welcome to the best online platform to download the original past question papers. SCHLUMBERGER GEOQUEST recruitment exam is a competitive one, and this is because the sector itself has a huge salary scale for it staff. As such, Oil and gas job is an envy for many. Passing SCHLUMBERGER GEOQUEST interview can be a great deal as so many other candidates will be sitting the same exam with you. At this point, you can now imagine that it is only those who score very high will stand a chance to be selected. Are you one of the candidates that will take the screening aptitude test exam? If yes, then what you need right now to guarantee success is SCHLUMBERGER GEOQUEST exam past questions and answers.

This page provides SCHLUMBERGER GEOQUEST interview questions. We have compiled up to date SCHLUMBERGER GEOQUEST interview past questions and answers for you to enable prepare for the exam interview. The components of SCHLUMBERGER GEOQUEST exam study guide are Mathematics, Verbal Reasoning, English Language and General knowledge. There are benefits you get when you download and study this material. Some of they are:

  1. You’ll see examination past questions of the previous years which answers have been provided accordingly.
  2. Most questions repeat so you take note of those ones that are likely to repeat.
  3. You will not just ace the interview exam but also do so with a high cumulative mark.
  4. You stand a chance to surpass other candidates who do not have access to a preparatory study guide.
  5. The past question papers will expose you to the exam format and patterns so that you can get used to it before the main exam day.

Why you need SCHLUMBERGER GEOQUEST Aptitude Test Past Questions

The most important reason why you need these past questions is to help you pass the exam interview. However, you too must pay the price to study the questions and answers contained in the study pack. That is the only way you can pass this exam. The secret is preparation, and nothing more than that.

Free SCHLUMBERGER GEOQUEST past questions

Are you looking for free samples of SCHLUMBERGER GEOQUEST exam questions? If so, do not to panic. On this page, you will be given free samples of the question papers on this page. There will limited in number as they are mere extract from the complete copy. The essence is to give you an idea as to what is contained in the complete past questions.

Free SCHLUMBERGER GEOQUEST Mathematics Questions

  1. If Lynn can type a page in p minutes, what piece of the page can she do in 5 minutes?
    A. 5/p
    B. p – 5
    C. p + 5
    D. p/5
    E. 1- p + 5
    2. If Sally can paint a house in 4 hours, and John can paint the same house in 6 hour, how long will it take for both of them to paint the house together?
    A. 2 hours and 24 minutes
    B. 3 hours and 12 minutes
    C. 3 hours and 44 minutes
    D. 4 hours and 10 minutes
    E. 4 hours and 33 minutes
    3. Employees of a discount appliance store receive an additional 20% off of the lowest price on an item. If an employee purchases a dishwasher during a 15% off sale, how much will he pay if the dishwasher originally cost $450?
    A. $280.90
    B. $287
    C. $292.50
    D. $306
    E. $333.89
    4. The sales price of a car is $12,590, which is 20% off the original price. What is the original price?
    A. $14,310.40
    B. $14,990.90
    C. $15,290.70
    D. $15,737.50
    E. $16,935.80
    5. Solve the following equation for A : 2A/3 = 8 + 4A
    A. -2.4
    B. 2.4
    C. 1.3
    D. -1.3
    E. 0
    6. If Leah is 6 years older than Sue, and John is 5 years older than Leah, and the total of their ages is 41. Then how old is Sue?
    A. 8
    B. 10
    C. 14
    D. 19
    E. 21
    7. Alfred wants to invest $4,000 at 6% simple interest rate for 5 years. How much interest will he receive?
    A. $240
    B. $480
    C. $720
    D. $960
    E. $1,200
    8. Jim is able to sell a hand-carved statue for $670 which was a 35% profit over his cost. How much did the statue originally cost him?
    A. $496.30
    B. $512.40
    C. $555.40
    D. $574.90
    E. $588.20
    9. The city council has decided to add a 0.3% tax on motel and hotel rooms. If a traveler spends the night in a motel room that costs $55 before taxes, how much will the city receive in taxes from him?
    A. 10 cents
    B. 11 cents
    C. 15 cents
    D. 17 cents
    E. 21 cents
    10. A student receives his grade report from a local community college, but the GPA is smudged. He took the following classes: a 2 hour credit art, a 3 hour credit history, a 4 hour credit science course, a 3 hour credit mathematics course, and a 1 hour science lab. He received a “B” in the art class, an “A” in the history class, a “C” in the science class, a “B” in the mathematics class, and an “A” in the science lab. What was his GPA if the letter grades are based on a 4 point scale? (A=4, B=3, C=2, D=1, F=0)
    A. 2.7
    B. 2.8
    C. 3.0
    D. 3.1
    E. 3.2
    11. Simon arrived at work at 8:15 A.M. and left work at 10: 30 P.M. If Simon gets paid by the hour at a rate of $10 and time and ½ for any hours worked over 8 in a day. How much did Simon get paid?
    A. $120.25
    B. $160.75
    C. $173.75
    D. $180
    E. $182.50
    12. Grace has 16 jellybeans in her pocket. She has 8 red ones, 4 green ones, and 4 blue ones. What is the minimum number of jellybeans she must take out of her pocket to ensure that she has one of each color?
    A. 4
    B. 8
    C. 12
    D. 13
    E. 16
    13. If r = 5 z then 15 z = 3 y, then r =
    A. y
    B. 2 y
    C. 5 y
    D. 10 y
    E. 15 y
    14. If 300 jellybeans cost you x dollars. How many jellybeans can you purchase for 50 cents at the same rate?
    A. 150/x
    B. 150x
    C. 6x
    D. 1500/x
    E. 600x
    15. Lee worked 22 hours this week and made $132. If she works 15 hours next week at the same pay rate, how much will she make?
    A. $57
    B. $90
    C. $104
    D. $112
    E. $122
    16. If 8x + 5x + 2x + 4x = 114, the 5x + 3 =
    A. 12
    B. 25
    C. 33
    D. 47
    E. 86
    17. You need to purchase a textbook for nursing school. The book cost $80.00, and the sales tax where you are purchasing the book is 8.25%. You have $100. How much change will you receive back?
    A. $5.20
    B. $7.35
    C. $13.40
    D. $19.95
    E. $21.25
    18. You purchase a car making a down payment of $3,000 and 6 monthly payments of $225. How much have you paid so far for the car?
    A. $3225
    B. $4350
    C. $5375
    D. $6550
    E. $6398
    19. Your supervisor instructs you to purchase 240 pens and 6 staplers for the nurse’s station. Pens are purchased in sets of 6 for $2.35 per pack. Staplers are sold in sets of 2 for 12.95. How much will purchasing these products cost?
    A. $132.85
    B. $145.75
    C. $162.90
    D. $225.25
    E. $226.75
    20. If y = 3, then y3(y3-y)=
    A. 300
    B. 459
    C. 648
    D. 999
    E. 1099

Correct Answers

1 A 11 C
2 A 12 D
3 D 13 A
4 D 14 A
5 A 15 B
6 A 16 C
7 E 17 C
8 A 18 B
9 D 19 A
10 C 20 C

SCHLUMBERGER GEOQUEST Aptitude Test Questions for English Language

  1. The two artists are doing self-portraits by looking at ——- in the mirror.
    Each other.
    B. One another
    C. Ourselves
    D. Their selves
    E. Themselves2. Eric is kind ——- helpful.
    A. And
    B. As
    C. But
    D. So
    E. Thus
  2. —— the farmer is poor, he is honest.
    A. Although
    B. Because
    C. Even
    D. If
    E. Since
  3. The ——- of the premier university meet once in a year.
    A. Alma mater
    B. Alumna
    C. Alumnas
    D. Alumni
    E. Alumnus
  4. Jide, Joel and Ike often assist ————.
    A. Each other
    B. One another
    C. Ourselves
    D. Their selves
    E. Themselves
  5. The juice was diluted ——- water.
    A. From
    B. In
    C. Inside
    D. Under
    E. With
  6. At ——– expenses shall we hold the party?
    A. What
    B. Which
    C. Who’s
    D. Whom’s
    E. Whose
  7. The swearing-in ceremonies of the president and the state governors took place ———-.
    A. Simeateneously
    B. Simultamosly
    C. Simulteneosly
    D. Simulteneously
    E. Simultaneously.
  8. Girls are —— than boys.
    A. Gentle
    B. Gentler
    C. Gentlest
    D. More gentler
    E. Most gentle.
  9. The governor as well as his commissioners —— accused of corruption.
    A. Are
    B. Are being
    C. Has been
    D. Was
    E. Were
  10. They left the house a long time ago, ——?
    A. Did they
    B. Didn’t they
    C. Have they
    D. Haven’t they
    E. Isn’t it
  11. This hotel is the —— of the three.
    A. Best
    B. Better
    C. Good
    D. More better
    E. Much better
  12. The little girl ran —— the road.
    A. Across
    B. Against
    C. At
    D. By
    E. Over
  13. Mr. Yinka travelled to india —– air.
    A. At
    B. By
    C. In
    D. On
    E. With
  14. Which of the following words can be used together with the prefix ‘un-’ to form a new word?
    A. Aware
    B. Effective
    C. Legible
    D. Moral
    E. Repairable
  15. The woman —— you recommended for the job did not show up for the interview.
    A. Which
    B. Who
    C. Who’s
    D. Whom
    E. Whose
  16. The little boy was able to lift up the bag with ease —— weight.
    A. Despite of its
    B. Despite of the
    C. In spite of its’
    D. In spite of its
    E. In spite of it’s
  17. The picture was kept in the —— album.
    A. Blue leather old photo
    B. Leather old blue photo
    C. Old blue leather photo
    D. Old leather blue photo
    E. Photo old blue leather.
  18. He was the man that looked —— me while I was in search for a job.
    A. About
    B. After
    C. At
    D. On
    E. With
  19. ——- of what Sarah said was not correct.
    A. A few
    B. Little
    C. More
    D. Most
    E. Much

Free SCHLUMBERGER GEOQUEST Aptitude Test Questions for General Knowledge

  1. Everyone in the bank-including the manager and the tellers, ran to the door when the fire alarm rang.
    A. tellers, ran
    B. tellers:ran
    C. tellers, had run
    D. tellers-ran
    E. tellers’ ran”
    2. To no ones surprise, Joe didn’t have his homework ready.
    A. no ones surprise
    B. noones surprise
    C. no-ones surprise
    D. no ones’ surprise
    E. no one’s surprise
    3. If he would have read “The White Birds,” he might have liked William Butler Yeats’s poetry.
    A. would have read
    B. could have read
    C. would of read
    D. could of read
    E. had read
    4. After the hurricane, uprooted trees were laying all over the ground.
    A. were laying
    B. lying
    C. were lying
    D. were laid
    E. was laid
    5. Ralph Waldo Emerson (1803-1882), the great Transcendentalist philosopher, wrote in his essay “Self-Reliance” of the need for an individual to develop his capacities.
    A. essay “Self–Reliance”
    B. essay, “Self-Reliance”
    C. essay: Self-Reliance
    D. essay, Self-Reliance
    E. essay; “Self-Reliance”
    6. The recently built children’s amusement park has been called “ a boon to the community “ by its supporters and “an eyesore” by its harshest critics.
    A. and “an eyesore” by its harshest
    B. and, “ an eyesore,” by its harshest
    C. and, an eyesore; by its harshest
    D. and-an eyesore- by its’ harshest
    E. and-“an eyesore”- by its’ harshest
    7. I always have trouble remembering the meaning of these two common verbs, affect (to change” or “to influence”) and effect (“to cause” or “ to accomplish ) . “
    A. “ to accomplish ). “
    B. “ to accomplish” ).
    C. “to accomplish).
    D. To accomplish.
    E. ( “ to accomplish. “ )
    8. My class just finished reading- “ The Fall of the House of Usher “, a short story by Edgar Allen Poe.
    A. reading- “ The Fall of the House of Usher”,
    B. reading, The Fall of the House of Usher,
    C. reading “The Fall of the House of Usher, “
    D. reading, The Fall of the house of Usher, “
    E. reading: The Fall of the House of Usher-
    9. After it was repaired it ran perfect again.
    A. ran perfect
    B. ran perfectly
    C. could run perfect
    D. could of run perfect
    E. would run perfectly
    10. “Are there two e’s in beetle,” asked Margo?
    A. there two e’s in beetle,” asked Margo?
    B. their two e’s in beetle?” asked Margo.
    C. there two e’s in beetle,” asked Margo?
    D. there two e’s in beetle?” asked Margo.
    E. there two e’s in beetle, asked Margo?

Correct Answers

1 D
2 E
3 E
4 C
5 A
6 A
7 B
8 C
9 B
10 D

How to download SCHLUMBERGER GEOQUEST Past Questions and Answers

To get the complete SCHLUMBERGER GEOQUEST aptitude test past questions which contains more than one thousand questions with correct answers, pay the sum of 2,000 naira to the account details below.

Bank Name: Guarantee Trust Bank (GTB)

Account Number: 0523296040

Account Name: JAMES MKPONKEABASI CLEMENT

What to do next after payment has been made for your desired Past Question Papers

After making paying the allotted amount for the past questions you need, quickly send the following to us as a text message or through what.

  • Proof of payment (e.g, screenshot of payment receipt).
  • Email address and whatsapp number for delivery.
  • Depositor’s name.

With the above information, we will be able to verify your payment and also know the medium with which the past question papers will be delivered to you. Once you confirm your payment, the past questions will be delivered to you within 5 minutes.

Assurance of Delivery       

We understand how difficult it is to transact online as there are so many scam online lately. We considered this and that’s why we have provided some samples above which are extracted from the complete past question paper. That is to show that your preferred past question paper is available as seen and will be delivered to you immediately.

SCHLUMBERGER GECO PRAKLA Past Questions and Answers | Schlumberger Geco Prakla Aptitude Test Past Questions and Answers

SCHLUMBERGER GECO PRAKLA Past Questions and Answers | Schlumberger Geco Prakla Aptitude Test Past Questions and Answers

Download SCHLUMBERGER GECO PRAKLA past questions and answers on this page. SCHLUMBERGER GECO PRAKLA recruitment past questions are available to all candidates who shall undergo aptitude test at the SCHLUMBERGER GECO PRAKLA. Do you need SCHLUMBERGER GECO PRAKLA aptitude test past questions? If yes then welcome to the best online platform to download the original past question papers. SCHLUMBERGER GECO PRAKLA recruitment exam is a competitive one, and this is because the sector itself has a huge salary scale for it staff. As such, Oil and gas job is an envy for many. Passing SCHLUMBERGER GECO PRAKLA interview can be a great deal as so many other candidates will be sitting the same exam with you. At this point, you can now imagine that it is only those who score very high will stand a chance to be selected. Are you one of the candidates that will take the screening aptitude test exam? If yes, then what you need right now to guarantee success is SCHLUMBERGER GECO PRAKLA exam past questions and answers.

This page provides SCHLUMBERGER GECO PRAKLA interview questions. We have compiled up to date SCHLUMBERGER GECO PRAKLA interview past questions and answers for you to enable prepare for the exam interview. The components of SCHLUMBERGER GECO PRAKLA exam study guide are Mathematics, Verbal Reasoning, English Language and General knowledge. There are benefits you get when you download and study this material. Some of they are:

  1. You’ll see examination past questions of the previous years which answers have been provided accordingly.
  2. Most questions repeat so you take note of those ones that are likely to repeat.
  3. You will not just ace the interview exam but also do so with a high cumulative mark.
  4. You stand a chance to surpass other candidates who do not have access to a preparatory study guide.
  5. The past question papers will expose you to the exam format and patterns so that you can get used to it before the main exam day.

Why you need SCHLUMBERGER GECO PRAKLA Aptitude Test Past Questions

The most important reason why you need these past questions is to help you pass the exam interview. However, you too must pay the price to study the questions and answers contained in the study pack. That is the only way you can pass this exam. The secret is preparation, and nothing more than that.

Free SCHLUMBERGER GECO PRAKLA past questions

Are you looking for free samples of SCHLUMBERGER GECO PRAKLA exam questions? If so, do not to panic. On this page, you will be given free samples of the question papers on this page. There will limited in number as they are mere extract from the complete copy. The essence is to give you an idea as to what is contained in the complete past questions.

Free SCHLUMBERGER GECO PRAKLA Mathematics Questions

  1. If Lynn can type a page in p minutes, what piece of the page can she do in 5 minutes?
    A. 5/p
    B. p – 5
    C. p + 5
    D. p/5
    E. 1- p + 5
    2. If Sally can paint a house in 4 hours, and John can paint the same house in 6 hour, how long will it take for both of them to paint the house together?
    A. 2 hours and 24 minutes
    B. 3 hours and 12 minutes
    C. 3 hours and 44 minutes
    D. 4 hours and 10 minutes
    E. 4 hours and 33 minutes
    3. Employees of a discount appliance store receive an additional 20% off of the lowest price on an item. If an employee purchases a dishwasher during a 15% off sale, how much will he pay if the dishwasher originally cost $450?
    A. $280.90
    B. $287
    C. $292.50
    D. $306
    E. $333.89
    4. The sales price of a car is $12,590, which is 20% off the original price. What is the original price?
    A. $14,310.40
    B. $14,990.90
    C. $15,290.70
    D. $15,737.50
    E. $16,935.80
    5. Solve the following equation for A : 2A/3 = 8 + 4A
    A. -2.4
    B. 2.4
    C. 1.3
    D. -1.3
    E. 0
    6. If Leah is 6 years older than Sue, and John is 5 years older than Leah, and the total of their ages is 41. Then how old is Sue?
    A. 8
    B. 10
    C. 14
    D. 19
    E. 21
    7. Alfred wants to invest $4,000 at 6% simple interest rate for 5 years. How much interest will he receive?
    A. $240
    B. $480
    C. $720
    D. $960
    E. $1,200
    8. Jim is able to sell a hand-carved statue for $670 which was a 35% profit over his cost. How much did the statue originally cost him?
    A. $496.30
    B. $512.40
    C. $555.40
    D. $574.90
    E. $588.20
    9. The city council has decided to add a 0.3% tax on motel and hotel rooms. If a traveler spends the night in a motel room that costs $55 before taxes, how much will the city receive in taxes from him?
    A. 10 cents
    B. 11 cents
    C. 15 cents
    D. 17 cents
    E. 21 cents
    10. A student receives his grade report from a local community college, but the GPA is smudged. He took the following classes: a 2 hour credit art, a 3 hour credit history, a 4 hour credit science course, a 3 hour credit mathematics course, and a 1 hour science lab. He received a “B” in the art class, an “A” in the history class, a “C” in the science class, a “B” in the mathematics class, and an “A” in the science lab. What was his GPA if the letter grades are based on a 4 point scale? (A=4, B=3, C=2, D=1, F=0)
    A. 2.7
    B. 2.8
    C. 3.0
    D. 3.1
    E. 3.2
    11. Simon arrived at work at 8:15 A.M. and left work at 10: 30 P.M. If Simon gets paid by the hour at a rate of $10 and time and ½ for any hours worked over 8 in a day. How much did Simon get paid?
    A. $120.25
    B. $160.75
    C. $173.75
    D. $180
    E. $182.50
    12. Grace has 16 jellybeans in her pocket. She has 8 red ones, 4 green ones, and 4 blue ones. What is the minimum number of jellybeans she must take out of her pocket to ensure that she has one of each color?
    A. 4
    B. 8
    C. 12
    D. 13
    E. 16
    13. If r = 5 z then 15 z = 3 y, then r =
    A. y
    B. 2 y
    C. 5 y
    D. 10 y
    E. 15 y
    14. If 300 jellybeans cost you x dollars. How many jellybeans can you purchase for 50 cents at the same rate?
    A. 150/x
    B. 150x
    C. 6x
    D. 1500/x
    E. 600x
    15. Lee worked 22 hours this week and made $132. If she works 15 hours next week at the same pay rate, how much will she make?
    A. $57
    B. $90
    C. $104
    D. $112
    E. $122
    16. If 8x + 5x + 2x + 4x = 114, the 5x + 3 =
    A. 12
    B. 25
    C. 33
    D. 47
    E. 86
    17. You need to purchase a textbook for nursing school. The book cost $80.00, and the sales tax where you are purchasing the book is 8.25%. You have $100. How much change will you receive back?
    A. $5.20
    B. $7.35
    C. $13.40
    D. $19.95
    E. $21.25
    18. You purchase a car making a down payment of $3,000 and 6 monthly payments of $225. How much have you paid so far for the car?
    A. $3225
    B. $4350
    C. $5375
    D. $6550
    E. $6398
    19. Your supervisor instructs you to purchase 240 pens and 6 staplers for the nurse’s station. Pens are purchased in sets of 6 for $2.35 per pack. Staplers are sold in sets of 2 for 12.95. How much will purchasing these products cost?
    A. $132.85
    B. $145.75
    C. $162.90
    D. $225.25
    E. $226.75
    20. If y = 3, then y3(y3-y)=
    A. 300
    B. 459
    C. 648
    D. 999
    E. 1099

Correct Answers

1 A 11 C
2 A 12 D
3 D 13 A
4 D 14 A
5 A 15 B
6 A 16 C
7 E 17 C
8 A 18 B
9 D 19 A
10 C 20 C

SCHLUMBERGER GECO PRAKLA Aptitude Test Questions for English Language

  1. The two artists are doing self-portraits by looking at ——- in the mirror.
    Each other.
    B. One another
    C. Ourselves
    D. Their selves
    E. Themselves2. Eric is kind ——- helpful.
    A. And
    B. As
    C. But
    D. So
    E. Thus
  2. —— the farmer is poor, he is honest.
    A. Although
    B. Because
    C. Even
    D. If
    E. Since
  3. The ——- of the premier university meet once in a year.
    A. Alma mater
    B. Alumna
    C. Alumnas
    D. Alumni
    E. Alumnus
  4. Jide, Joel and Ike often assist ————.
    A. Each other
    B. One another
    C. Ourselves
    D. Their selves
    E. Themselves
  5. The juice was diluted ——- water.
    A. From
    B. In
    C. Inside
    D. Under
    E. With
  6. At ——– expenses shall we hold the party?
    A. What
    B. Which
    C. Who’s
    D. Whom’s
    E. Whose
  7. The swearing-in ceremonies of the president and the state governors took place ———-.
    A. Simeateneously
    B. Simultamosly
    C. Simulteneosly
    D. Simulteneously
    E. Simultaneously.
  8. Girls are —— than boys.
    A. Gentle
    B. Gentler
    C. Gentlest
    D. More gentler
    E. Most gentle.
  9. The governor as well as his commissioners —— accused of corruption.
    A. Are
    B. Are being
    C. Has been
    D. Was
    E. Were
  10. They left the house a long time ago, ——?
    A. Did they
    B. Didn’t they
    C. Have they
    D. Haven’t they
    E. Isn’t it
  11. This hotel is the —— of the three.
    A. Best
    B. Better
    C. Good
    D. More better
    E. Much better
  12. The little girl ran —— the road.
    A. Across
    B. Against
    C. At
    D. By
    E. Over
  13. Mr. Yinka travelled to india —– air.
    A. At
    B. By
    C. In
    D. On
    E. With
  14. Which of the following words can be used together with the prefix ‘un-’ to form a new word?
    A. Aware
    B. Effective
    C. Legible
    D. Moral
    E. Repairable
  15. The woman —— you recommended for the job did not show up for the interview.
    A. Which
    B. Who
    C. Who’s
    D. Whom
    E. Whose
  16. The little boy was able to lift up the bag with ease —— weight.
    A. Despite of its
    B. Despite of the
    C. In spite of its’
    D. In spite of its
    E. In spite of it’s
  17. The picture was kept in the —— album.
    A. Blue leather old photo
    B. Leather old blue photo
    C. Old blue leather photo
    D. Old leather blue photo
    E. Photo old blue leather.
  18. He was the man that looked —— me while I was in search for a job.
    A. About
    B. After
    C. At
    D. On
    E. With
  19. ——- of what Sarah said was not correct.
    A. A few
    B. Little
    C. More
    D. Most
    E. Much

Free SCHLUMBERGER GECO PRAKLA Aptitude Test Questions for General Knowledge

  1. Everyone in the bank-including the manager and the tellers, ran to the door when the fire alarm rang.
    A. tellers, ran
    B. tellers:ran
    C. tellers, had run
    D. tellers-ran
    E. tellers’ ran”
    2. To no ones surprise, Joe didn’t have his homework ready.
    A. no ones surprise
    B. noones surprise
    C. no-ones surprise
    D. no ones’ surprise
    E. no one’s surprise
    3. If he would have read “The White Birds,” he might have liked William Butler Yeats’s poetry.
    A. would have read
    B. could have read
    C. would of read
    D. could of read
    E. had read
    4. After the hurricane, uprooted trees were laying all over the ground.
    A. were laying
    B. lying
    C. were lying
    D. were laid
    E. was laid
    5. Ralph Waldo Emerson (1803-1882), the great Transcendentalist philosopher, wrote in his essay “Self-Reliance” of the need for an individual to develop his capacities.
    A. essay “Self–Reliance”
    B. essay, “Self-Reliance”
    C. essay: Self-Reliance
    D. essay, Self-Reliance
    E. essay; “Self-Reliance”
    6. The recently built children’s amusement park has been called “ a boon to the community “ by its supporters and “an eyesore” by its harshest critics.
    A. and “an eyesore” by its harshest
    B. and, “ an eyesore,” by its harshest
    C. and, an eyesore; by its harshest
    D. and-an eyesore- by its’ harshest
    E. and-“an eyesore”- by its’ harshest
    7. I always have trouble remembering the meaning of these two common verbs, affect (to change” or “to influence”) and effect (“to cause” or “ to accomplish ) . “
    A. “ to accomplish ). “
    B. “ to accomplish” ).
    C. “to accomplish).
    D. To accomplish.
    E. ( “ to accomplish. “ )
    8. My class just finished reading- “ The Fall of the House of Usher “, a short story by Edgar Allen Poe.
    A. reading- “ The Fall of the House of Usher”,
    B. reading, The Fall of the House of Usher,
    C. reading “The Fall of the House of Usher, “
    D. reading, The Fall of the house of Usher, “
    E. reading: The Fall of the House of Usher-
    9. After it was repaired it ran perfect again.
    A. ran perfect
    B. ran perfectly
    C. could run perfect
    D. could of run perfect
    E. would run perfectly
    10. “Are there two e’s in beetle,” asked Margo?
    A. there two e’s in beetle,” asked Margo?
    B. their two e’s in beetle?” asked Margo.
    C. there two e’s in beetle,” asked Margo?
    D. there two e’s in beetle?” asked Margo.
    E. there two e’s in beetle, asked Margo?

Correct Answers

1 D
2 E
3 E
4 C
5 A
6 A
7 B
8 C
9 B
10 D

How to download SCHLUMBERGER GECO PRAKLA Past Questions and Answers

To get the complete SCHLUMBERGER GECO PRAKLA aptitude test past questions which contains more than one thousand questions with correct answers, pay the sum of 2,000 naira to the account details below.

Bank Name: Guarantee Trust Bank (GTB)

Account Number: 0523296040

Account Name: JAMES MKPONKEABASI CLEMENT

What to do next after payment has been made for your desired Past Question Papers

After making paying the allotted amount for the past questions you need, quickly send the following to us as a text message or through what.

  • Proof of payment (e.g, screenshot of payment receipt).
  • Email address and whatsapp number for delivery.
  • Depositor’s name.

With the above information, we will be able to verify your payment and also know the medium with which the past question papers will be delivered to you. Once you confirm your payment, the past questions will be delivered to you within 5 minutes.

Assurance of Delivery       

We understand how difficult it is to transact online as there are so many scam online lately. We considered this and that’s why we have provided some samples above which are extracted from the complete past question paper. That is to show that your preferred past question paper is available as seen and will be delivered to you immediately.

SAPETRO Past Questions and Answers | SAPETRO Aptitude Test Past Questions and Answers

SAPETRO Past Questions and Answers | SAPETRO Aptitude Test Past Questions and Answers

Download SAPETRO past questions and answers on this page. SAPETRO recruitment past questions are available to all candidates who shall undergo aptitude test at the SAPETRO. Do you need SAPETRO aptitude test past questions? If yes then welcome to the best online platform to download the original past question papers. SAPETRO recruitment exam is a competitive one, and this is because the sector itself has a huge salary scale for it staff. As such, Oil and gas job is an envy for many. Passing SAPETRO interview can be a great deal as so many other candidates will be sitting the same exam with you. At this point, you can now imagine that it is only those who score very high will stand a chance to be selected. Are you one of the candidates that will take the screening aptitude test exam? If yes, then what you need right now to guarantee success is SAPETRO exam past questions and answers.

This page provides SAPETRO interview questions. We have compiled up to date SAPETRO interview past questions and answers for you to enable prepare for the exam interview. The components of SAPETRO exam study guide are Mathematics, Verbal Reasoning, English Language and General knowledge. There are benefits you get when you download and study this material. Some of they are:

  1. You’ll see examination past questions of the previous years which answers have been provided accordingly.
  2. Most questions repeat so you take note of those ones that are likely to repeat.
  3. You will not just ace the interview exam but also do so with a high cumulative mark.
  4. You stand a chance to surpass other candidates who do not have access to a preparatory study guide.
  5. The past question papers will expose you to the exam format and patterns so that you can get used to it before the main exam day.

Why you need SAPETRO Aptitude Test Past Questions

The most important reason why you need these past questions is to help you pass the exam interview. However, you too must pay the price to study the questions and answers contained in the study pack. That is the only way you can pass this exam. The secret is preparation, and nothing more than that.

Free SAPETRO past questions

Are you looking for free samples of SAPETRO exam questions? If so, do not to panic. On this page, you will be given free samples of the question papers on this page. There will limited in number as they are mere extract from the complete copy. The essence is to give you an idea as to what is contained in the complete past questions.

Free SAPETRO Mathematics Questions

  1. If Lynn can type a page in p minutes, what piece of the page can she do in 5 minutes?
    A. 5/p
    B. p – 5
    C. p + 5
    D. p/5
    E. 1- p + 5
    2. If Sally can paint a house in 4 hours, and John can paint the same house in 6 hour, how long will it take for both of them to paint the house together?
    A. 2 hours and 24 minutes
    B. 3 hours and 12 minutes
    C. 3 hours and 44 minutes
    D. 4 hours and 10 minutes
    E. 4 hours and 33 minutes
    3. Employees of a discount appliance store receive an additional 20% off of the lowest price on an item. If an employee purchases a dishwasher during a 15% off sale, how much will he pay if the dishwasher originally cost $450?
    A. $280.90
    B. $287
    C. $292.50
    D. $306
    E. $333.89
    4. The sales price of a car is $12,590, which is 20% off the original price. What is the original price?
    A. $14,310.40
    B. $14,990.90
    C. $15,290.70
    D. $15,737.50
    E. $16,935.80
    5. Solve the following equation for A : 2A/3 = 8 + 4A
    A. -2.4
    B. 2.4
    C. 1.3
    D. -1.3
    E. 0
    6. If Leah is 6 years older than Sue, and John is 5 years older than Leah, and the total of their ages is 41. Then how old is Sue?
    A. 8
    B. 10
    C. 14
    D. 19
    E. 21
    7. Alfred wants to invest $4,000 at 6% simple interest rate for 5 years. How much interest will he receive?
    A. $240
    B. $480
    C. $720
    D. $960
    E. $1,200
    8. Jim is able to sell a hand-carved statue for $670 which was a 35% profit over his cost. How much did the statue originally cost him?
    A. $496.30
    B. $512.40
    C. $555.40
    D. $574.90
    E. $588.20
    9. The city council has decided to add a 0.3% tax on motel and hotel rooms. If a traveler spends the night in a motel room that costs $55 before taxes, how much will the city receive in taxes from him?
    A. 10 cents
    B. 11 cents
    C. 15 cents
    D. 17 cents
    E. 21 cents
    10. A student receives his grade report from a local community college, but the GPA is smudged. He took the following classes: a 2 hour credit art, a 3 hour credit history, a 4 hour credit science course, a 3 hour credit mathematics course, and a 1 hour science lab. He received a “B” in the art class, an “A” in the history class, a “C” in the science class, a “B” in the mathematics class, and an “A” in the science lab. What was his GPA if the letter grades are based on a 4 point scale? (A=4, B=3, C=2, D=1, F=0)
    A. 2.7
    B. 2.8
    C. 3.0
    D. 3.1
    E. 3.2
    11. Simon arrived at work at 8:15 A.M. and left work at 10: 30 P.M. If Simon gets paid by the hour at a rate of $10 and time and ½ for any hours worked over 8 in a day. How much did Simon get paid?
    A. $120.25
    B. $160.75
    C. $173.75
    D. $180
    E. $182.50
    12. Grace has 16 jellybeans in her pocket. She has 8 red ones, 4 green ones, and 4 blue ones. What is the minimum number of jellybeans she must take out of her pocket to ensure that she has one of each color?
    A. 4
    B. 8
    C. 12
    D. 13
    E. 16
    13. If r = 5 z then 15 z = 3 y, then r =
    A. y
    B. 2 y
    C. 5 y
    D. 10 y
    E. 15 y
    14. If 300 jellybeans cost you x dollars. How many jellybeans can you purchase for 50 cents at the same rate?
    A. 150/x
    B. 150x
    C. 6x
    D. 1500/x
    E. 600x
    15. Lee worked 22 hours this week and made $132. If she works 15 hours next week at the same pay rate, how much will she make?
    A. $57
    B. $90
    C. $104
    D. $112
    E. $122
    16. If 8x + 5x + 2x + 4x = 114, the 5x + 3 =
    A. 12
    B. 25
    C. 33
    D. 47
    E. 86
    17. You need to purchase a textbook for nursing school. The book cost $80.00, and the sales tax where you are purchasing the book is 8.25%. You have $100. How much change will you receive back?
    A. $5.20
    B. $7.35
    C. $13.40
    D. $19.95
    E. $21.25
    18. You purchase a car making a down payment of $3,000 and 6 monthly payments of $225. How much have you paid so far for the car?
    A. $3225
    B. $4350
    C. $5375
    D. $6550
    E. $6398
    19. Your supervisor instructs you to purchase 240 pens and 6 staplers for the nurse’s station. Pens are purchased in sets of 6 for $2.35 per pack. Staplers are sold in sets of 2 for 12.95. How much will purchasing these products cost?
    A. $132.85
    B. $145.75
    C. $162.90
    D. $225.25
    E. $226.75
    20. If y = 3, then y3(y3-y)=
    A. 300
    B. 459
    C. 648
    D. 999
    E. 1099

Correct Answers

1 A 11 C
2 A 12 D
3 D 13 A
4 D 14 A
5 A 15 B
6 A 16 C
7 E 17 C
8 A 18 B
9 D 19 A
10 C 20 C

SAPETRO Aptitude Test Questions for English Language

  1. The two artists are doing self-portraits by looking at ——- in the mirror.
    Each other.
    B. One another
    C. Ourselves
    D. Their selves
    E. Themselves2. Eric is kind ——- helpful.
    A. And
    B. As
    C. But
    D. So
    E. Thus
  2. —— the farmer is poor, he is honest.
    A. Although
    B. Because
    C. Even
    D. If
    E. Since
  3. The ——- of the premier university meet once in a year.
    A. Alma mater
    B. Alumna
    C. Alumnas
    D. Alumni
    E. Alumnus
  4. Jide, Joel and Ike often assist ————.
    A. Each other
    B. One another
    C. Ourselves
    D. Their selves
    E. Themselves
  5. The juice was diluted ——- water.
    A. From
    B. In
    C. Inside
    D. Under
    E. With
  6. At ——– expenses shall we hold the party?
    A. What
    B. Which
    C. Who’s
    D. Whom’s
    E. Whose
  7. The swearing-in ceremonies of the president and the state governors took place ———-.
    A. Simeateneously
    B. Simultamosly
    C. Simulteneosly
    D. Simulteneously
    E. Simultaneously.
  8. Girls are —— than boys.
    A. Gentle
    B. Gentler
    C. Gentlest
    D. More gentler
    E. Most gentle.
  9. The governor as well as his commissioners —— accused of corruption.
    A. Are
    B. Are being
    C. Has been
    D. Was
    E. Were
  10. They left the house a long time ago, ——?
    A. Did they
    B. Didn’t they
    C. Have they
    D. Haven’t they
    E. Isn’t it
  11. This hotel is the —— of the three.
    A. Best
    B. Better
    C. Good
    D. More better
    E. Much better
  12. The little girl ran —— the road.
    A. Across
    B. Against
    C. At
    D. By
    E. Over
  13. Mr. Yinka travelled to india —– air.
    A. At
    B. By
    C. In
    D. On
    E. With
  14. Which of the following words can be used together with the prefix ‘un-’ to form a new word?
    A. Aware
    B. Effective
    C. Legible
    D. Moral
    E. Repairable
  15. The woman —— you recommended for the job did not show up for the interview.
    A. Which
    B. Who
    C. Who’s
    D. Whom
    E. Whose
  16. The little boy was able to lift up the bag with ease —— weight.
    A. Despite of its
    B. Despite of the
    C. In spite of its’
    D. In spite of its
    E. In spite of it’s
  17. The picture was kept in the —— album.
    A. Blue leather old photo
    B. Leather old blue photo
    C. Old blue leather photo
    D. Old leather blue photo
    E. Photo old blue leather.
  18. He was the man that looked —— me while I was in search for a job.
    A. About
    B. After
    C. At
    D. On
    E. With
  19. ——- of what Sarah said was not correct.
    A. A few
    B. Little
    C. More
    D. Most
    E. Much

Free SAPETRO Aptitude Test Questions for General Knowledge

  1. Everyone in the bank-including the manager and the tellers, ran to the door when the fire alarm rang.
    A. tellers, ran
    B. tellers:ran
    C. tellers, had run
    D. tellers-ran
    E. tellers’ ran”
    2. To no ones surprise, Joe didn’t have his homework ready.
    A. no ones surprise
    B. noones surprise
    C. no-ones surprise
    D. no ones’ surprise
    E. no one’s surprise
    3. If he would have read “The White Birds,” he might have liked William Butler Yeats’s poetry.
    A. would have read
    B. could have read
    C. would of read
    D. could of read
    E. had read
    4. After the hurricane, uprooted trees were laying all over the ground.
    A. were laying
    B. lying
    C. were lying
    D. were laid
    E. was laid
    5. Ralph Waldo Emerson (1803-1882), the great Transcendentalist philosopher, wrote in his essay “Self-Reliance” of the need for an individual to develop his capacities.
    A. essay “Self–Reliance”
    B. essay, “Self-Reliance”
    C. essay: Self-Reliance
    D. essay, Self-Reliance
    E. essay; “Self-Reliance”
    6. The recently built children’s amusement park has been called “ a boon to the community “ by its supporters and “an eyesore” by its harshest critics.
    A. and “an eyesore” by its harshest
    B. and, “ an eyesore,” by its harshest
    C. and, an eyesore; by its harshest
    D. and-an eyesore- by its’ harshest
    E. and-“an eyesore”- by its’ harshest
    7. I always have trouble remembering the meaning of these two common verbs, affect (to change” or “to influence”) and effect (“to cause” or “ to accomplish ) . “
    A. “ to accomplish ). “
    B. “ to accomplish” ).
    C. “to accomplish).
    D. To accomplish.
    E. ( “ to accomplish. “ )
    8. My class just finished reading- “ The Fall of the House of Usher “, a short story by Edgar Allen Poe.
    A. reading- “ The Fall of the House of Usher”,
    B. reading, The Fall of the House of Usher,
    C. reading “The Fall of the House of Usher, “
    D. reading, The Fall of the house of Usher, “
    E. reading: The Fall of the House of Usher-
    9. After it was repaired it ran perfect again.
    A. ran perfect
    B. ran perfectly
    C. could run perfect
    D. could of run perfect
    E. would run perfectly
    10. “Are there two e’s in beetle,” asked Margo?
    A. there two e’s in beetle,” asked Margo?
    B. their two e’s in beetle?” asked Margo.
    C. there two e’s in beetle,” asked Margo?
    D. there two e’s in beetle?” asked Margo.
    E. there two e’s in beetle, asked Margo?

Correct Answers

1 D
2 E
3 E
4 C
5 A
6 A
7 B
8 C
9 B
10 D

How to download SAPETRO Past Questions and Answers

To get the complete SAPETRO aptitude test past questions which contains more than one thousand questions with correct answers, pay the sum of 2,000 naira to the account details below.

Bank Name: Guarantee Trust Bank (GTB)

Account Number: 0523296040

Account Name: JAMES MKPONKEABASI CLEMENT

What to do next after payment has been made for your desired Past Question Papers

After making paying the allotted amount for the past questions you need, quickly send the following to us as a text message or through what.

  • Proof of payment (e.g, screenshot of payment receipt).
  • Email address and whatsapp number for delivery.
  • Depositor’s name.

With the above information, we will be able to verify your payment and also know the medium with which the past question papers will be delivered to you. Once you confirm your payment, the past questions will be delivered to you within 5 minutes.

Assurance of Delivery       

We understand how difficult it is to transact online as there are so many scam online lately. We considered this and that’s why we have provided some samples above which are extracted from the complete past question paper. That is to show that your preferred past question paper is available as seen and will be delivered to you immediately.